Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

У Полтаві проводять конкурс “Шкільне подвір’я”

У Полтаві проводять місцевий конкурс з озеленення та благоустрою “Шкільне подвір’я (або територія дитячого садочку) – зона комфорту, краси та безпеки”.

Мета конкурсу – поліпшення стану довкілля, озеленення та благоустрій території закладів дошкільної і загальної середньої освіти, формування екологічної та естетичної культури підростаючого покоління Полтавської міської територіальної громади, повідомили у пресслужбі Полтавської міськради.

За результатами підбиття підсумків конкурсу та визначення переможців, передбачається забезпечення переможців посадковим матеріалом (саджанці дерев, кущів) для реалізації розроблених проєктів з озеленення в грошовому еквіваленті:

-за І місце (одне перше місце) – закупівля саджанців на суму 90,0 тис. грн.;

-за ІІ місце (два других місця) – закупівля саджанців на суму 30,0 тис. грн.;

-за ІІІ місце (два третіх місця) – закупівля саджанців на суму 20,0 тис. грн.

Заявки встановленого зразка щодо участі у конкурсі подаються до організаційного комітету. Для отримання додаткової інформації щодо участі у конкурсі звертатися до Інспекції по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста: вул. Анатолія Кукоби, 39, м. Полтава, 36022, тел. (0532) 60-28-78, E-mail: [email protected].

Перейти до вмісту