Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці на дев’ятьох вулицях встановлюють сучасне вуличне освітлення

978 нових світлодіодних світильників забезпечуватимуть комфорт і зовнішнє освітлення на вулицях Кременчука. Нові світильники яскраві та енергоощадні, змінюють яскравість світла в залежності від часу доби.

Як повідомили у міській раді, споживання електроенергії новими світильниками теж змінюється відповідно до часового періоду. Це дає можливість економити енергоресурси. Однак, така технічна особливість ні в якому разі не відображається на якості освітлення вулиць та автошляхів.

Проєкт модернізації мереж вуличного освітлення реалізовується за сприяння народного депутата України Юрія Шаповалова і міської влади у партнерству із корпорацією НЕФКО.   У рамках цього проєкту буде проведено реконструкцію мереж зовнішнього освітлення на 9-ти вулицях – Шевченка, Перемоги, Першотравневій, Ігоря Сердюка, Небесної Сотні, Троїцькій, Івана Мазепи, Богдана Хмельницького та Київській. Загальна довжина обраних вулиць складає 23 км.

Завершити модернізацію мереж системи вуличного освітлення планують до 29 вересня. Наразі на вулицях Богдана Хмельницького та Київській вже проведені роботи з встановлення сучасних вуличних світильників.  

Перейти до вмісту