Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Гоголівській громаді питну воду використовують для поливу городів

У Гоголевому, що у Миргородському районі на Полтавщині, склалася складна ситуація з постачанням користувачам питної води. Причиною є те, що жителі використовують цю воду для поливу дворових і прибудинкових територій та зелених насаджень.

Варто зазначити, що на території Гоголівської селищної ради споживачам подається лише питна (з артезіанських свердловин) вода. Використовувати її для поливу дворових і прибудинкових територій та зелених насаджень, а також інших витрат води для утримання будинків, без засобів обліку не допускається, повідомляють у Гоголівській селищній раді.

“НГВУ “Полтаванафтогаз” докладає максимум зусиль для того, аби забезпечити вас питною водою: постійно проводить заміну насосів, які вийшли з ладу через безперервне їх використання. Наразі буде поставлено вже четвертий насос. Крім того, придбано два нові дороговартісні насоси, але допоки мешканці селища не припинять поливати питною водою свої присадибні ділянки, в експлуатацію вони введені не будуть”, – йдеться в повідомленні.

Також застерігають споживачів і від самовільного користування системами централізованого питного водопостачання та централізованого водовідведення за відсутності договору про надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення із виконавцем комунальної послуги, а також у випадку порушення споживачами умов укладеного між сторонами договору.

Перейти до вмісту