Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Шість захисних споруд цивільного захисту планують передати в управління Полтавської та Кременчуцької РДА

Після обстежень 6 захисних споруд цивільного захисту визнані придатними для використання, 17 – у незадовільному стані, а ще 5 взагалі не є спорудами цивільного захисту. Тому по двох останніх категоріях розпочнуть процедури списання об’єктів. Інші 6 планують передати в управління райдержадміністрацій.

Про це повідомив заступник голови Полтавської ОДА Євген Греков на засіданні робочої групи з питань ефективності використання державного майна в області.

«Придатні для використання захисні споруди розташовані на території Полтавського і Кременчуцького районів, можуть бути передані в управління ОДА чи РДА. Щоб запустити процедуру їх передачі, потрібна пропозиція від поточного управителя цими спорудами – Регіонального відділення Фонду держмайна», – зазначив Євген Греков.

Заступник начальника управління Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях Оксана Каюріна поінформувала, що пропозиції по цих об’єктах спрямували, додали техніко-економічне обґрунтування, копії техпаспортів та витяги з Держреєстру речових прав на нерухоме майно, всю інформацію направили Полтавській райдержадміністрації – по 1 захисній споруді та Кременчуцькій РДА – по 5 спорудах.

Директор Юридичного департаменту ОДА Андрій Олефір рекомендував створити комісії при цих РДА щодо прийняття об’єктів, а потім затвердити акти їх приймання-передачі.

На нараді порушили й питання ефективності використання об’єктів державної власності Регіональним офісом водних ресурсів у Полтавській області. Наданий офісом пооб’єктний перелік проаналізують щодо стану використання й наявності технічної та правовстановлювальної документації. До наступного засідання планують провести комісійний виїзд на один із об’єктів у Полтаві.

Фото: Полтавська ОДА

Перейти до вмісту