Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Розпочався розгляд пропозицій щодо плану території по вулиці Богдана Хмельницького у Кременчуці

Управління містобудування та архітектури Кременчуцької міської ради розпочало розгляд та врахування пропозицій громадськості у проєкті «Внесення змін до детального плану території по вулиці Богдана Хмельницького в Кременчуці Полтавської області».

Про це інформує сайт Кременчуцької міськради.

1. Мета даної роботи – надання пропозицій щодо формування планувальної організації території, просторової композиції, параметрів забудови та ландшафтної організації території району проєктування, встановлення червоних ліній, обсягів житлового та інших видів будівництва на території проєктування, визначення напрямів, черговості та обсягів будівництва, забезпечення екологічної безпеки, комплексного благоустрою та озеленення.

До складу проекту входять графічні матеріали та пояснювальна записка.

2. Дана робота розроблена ФОП Кулініч К.О. на замовлення ПП «Дніпровська Рив`єра».

3. З графічними матеріалами та пояснювальною запискою можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради, на сторінці управління містобудування та архітектури, в розділі «Основні положення генерального плану міста та детальних планів територій» та в приміщенні управління містобудування та архітектури, каб. 222, в робочі дні з 09.00 до 16.00. Відповідальний за організацію ознайомлення з матеріалами проекту та розгляду пропозицій – заступник начальника управління-начальник відділу планування, забудови та містобудівного моніторингу управління містобудування та архітектури Ковальчук Вікторія Володимирівна.

4. Зауваження та пропозиції стосовно даного проекту приймаються до 27 серпня 2021 року за адресою: площа Перемоги, 2, каб 219.

фото ілюстративне uk.wikipedia.org

 

 

Перейти до вмісту