Ви тут:

Переваги лазерної епіляції

Особливості обладнання

Для лазерної епіляції використовують рубіновий, неодимовий, діодний лазер. Апарати відрізняються довжиною хвилі, швидкістю роботи та кінцевим результатом.

Лазерну епіляцію у Харкові можна замовити в компанії «Люменіс» (https://lumenis.com.ua/xarkov-epil.html).

Застосування

Процедура видалення непотрібного волосся на тілі вимагає знання антропології та дерматології. Косметологи компанії «Люменіс» — справжні професіонали, які проведуть епіляцію з майстерністю і точністю ювелірів навіть в зонах підвищеної складності. Що потрібно знати про процедуру на окремих ділянках?

Зони лазерної епіляції

  • Інтимна зона бікіні. Розрізняють глибоке (без міжсідничної області), тотальне бікіні (включаючи міжсідничну область) та бікіні по лінії білизни. Процедура навіть в цих місцях буде абсолютно безболісною, незважаючи на тонку та ніжну шкіру в інтимній зоні. Вартість залежить від складності.
  • Ноги. Процедуру проводять як на всій поверхні ніг (комплексна), так і в окремих зонах (стегна, щиколотки, гомілки і т. д.).
  • Пахви. Цю ділянку обробляють протягом 10 хвилин, необхідно буде пройти від 6 до 8 сеансів.
  • Ділянка над верхньою губою. Необхідно пройти від 6 до 10 сеансів.
  • Руки. Ця область обробляється протягом 10-25 хвилин.

Міфи про лазерну епіляцію

Мінусом лазерної епіляції багато хто вважає необхідність проведення декількох сеансів. Але поміркуйте самі — краще зробити процедуру шість разів і не мати проблем з непотрібною рослинністю на тілі протягом декількох років, ніж щомісяця виконувати шугарінг або робити воскову депіляцію.

При консультації з косметологом необхідно надати йому якнайбільше інформації про стан свого здоров’я, і тоді процедура пройде ефективно.

Догляд за шкірою після епіляції

  1. Після сеансу не варто ходити в лазню або сауну 1–2 дня. Висока температура посприяє ще більшому подразненню шкіри і може призвести до проникнення інфекції.
  2. Слід утримуватися від відвідування солярію, щоб не дратувати шкіру. Вистачить утриматися від засмаги 1–2 дні.
  3. Не приймати гарячу ванну або душ в перший день після процедури, не використовувати олії, скраби або крем з активними компонентами.
  4. Не потрібно робити масаж в перший день після процедури.
  5. Не терти губкою і не чесати оброблені зони з метою уникнення додаткових ушкоджень шкіри.
  6. Якщо процедура проводилася на обличчі, то варто відмовитися на 3–5 днів від використання кислот, пілінгів та скрабів.
  7. На відкритому сонці потрібно періодично змащувати ділянки кремом від засмаги — бажано щодві години.

Перейти до вмісту