Ви тут:
Суспільство Україна 

“Національна легенда України”: Зеленський підписав указ про нову відзнаку

Володимир Зеленський підписав Указ № 294/2021 “Про встановлення відзнаки Президента України “Національна легенда України”.

Згідно з документом, цією нагородою відзначатимуть громадян за визначні особисті заслуги у становленні незалежної України, зміцненні її державності, захисті Вітчизни та служінні українському народові. Також відзнаки будуть удостоєні ті, хто зробив вагомий внесок у розвиток національної економіки, науки, освіти, культури, мистецтва, спорту, охорони здоров’я та провадить активну благодійну і громадську діяльність, повідомили в Офісі Президента.

Малюнок цієї відзнаки буде затверджений за результатами всеукраїнського конкурсу, який має підготувати і провести Кабінет Міністрів України.

“Уряд має до 9 серпня поточного року подати на затвердження Главі держави проект Положення про відзнаку “Національна легенда України” та проекти малюнка”, – йдеться у повідомленні. 

Виготовленням відзнаки та атрибутів до неї займатиметься Державне управління справами за участю Національного банку України.

Перейти до вмісту