Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Літнє оздоровлення: табори “Олімпійські надії” та “Супутник” вже прийняли 744 полтавських дітей

На другій оздоровчій зміні в полтавських комунальних закладах оздоровлення та відпочинку «Олімпійські надії» та «Супутник» оздоровлено 404 дитини. Загалом, з початку літа в цих закладах оздоровлено 744 полтавських дітей.

Про це повідомляє сайт Полтавської міськради.

За пільговими путівками, наданими Полтавською ОДА, направлено на ІІ оздоровчу зміну 78 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки та перебувають в Банку даних для направлення до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок бюджетних коштів, а саме:

– ДПУ «МДЦ «Артек» (м. Київ) – 6 дітей;

– «ДП «УДЦ «Молода гвардія» (м. Одеса) – 15 дітей;

– ОДЮОТ «Еколог» (с. Міські млини Зіньківського р-ну) – 14 дітей;

– ДОТ «Горизонт» (с. Вельбівка Гадяцького р-ну) – 15 дітей;

– ДОЦСТ «Миргородський» (с. Олефірівка Миргородського р-ну) – 17 дітей;

– ДЗОВ «Ерудит» (с. Потоки Кременчуцького р-ну) – 11 дітей.

Загалом, за пільговими путівками з початку літа вже оздоровлено 113 дітей пільгових категорій.

Вже п’ятий рік поспіль оздоровлення та відпочинок полтавських дітей здійснюється через механізм часткового відшкодування вартості путівки з міського та обласного бюджетів. Департаментом культури, молоді та сім’ї Полтавської міської ради на даний час вже прийнято 1882 заяв на часткове відшкодування. Розмір відшкодування становить 2 прожиткових мінімуми встановлених для дітей віком від 6 до 18 років (в червні розмір відшкодування становив 4790 грн., з 1 липня –5020 грн.).

Якщо ваша дитина ще не оздоровлювалася у 2021 році за рахунок бюджетних коштів і ви маєте бажання забезпечити їй змістовне дозвілля та активний відпочинок, які в свою чергу поєднуються з якісним оздоровленням та відпочинком, то отримати інформацію про літнє оздоровлення можна за наступними номерами телефонів: (0532) 56-43-99; (050) 015-54-00.

Перейти до вмісту