Ви тут:
Анонс Культура Оголошення Полтавщина Суспільство 

“Кримська сюїта”: у Полтаві відбудеться виставка живопису

28 липня у Полтавському художньому музеї (галереї мистецтв) імені Миколи Ярошенка відбудеться визначна подія – розпочне свою роботу оновлена виставка живопису «Кримська сюїта» відомих українських художників, членів Міжнародної професійної спілки художників Костянтина та Світлани Шаповалових. Вона налічує понад 60 робіт з видами гірського, морського Криму, Ялти, Гурзуфу, Балаклави, Нового Cвіту та інших міст і містечок Криму.

Окрім естетичного та просвітницького значення, виставка «Кримська сюїта» має й патріотичне спрямування, бо 2021 рік – це восьмий рік з часу анексії Криму і своїми творами митці нагадують нам про півострів та стверджують, що він належить Україні.

Виставка «Кримська сюїта» вже завітала до музеїв у Києві, Чернігові, Вінниці, Черкасах, Каневі, Сумах та Тернополі і отримала високу оцінку творчої еліти.

Відкриття виставки відбудеться 28 липня 2021 року о 15:00 у Полтавському художньому музеї (галереї мистецтв) імені Миколи Ярошенка за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 5.

Виставку можна відвідати з 28 липня до 15 серпня з 10:00 до 17:00, понеділок та вівторок – не працює.

Запрошуємо полтавців та гостей міста побачити твори справжнього мистецтва.

фото ілюстративне

Перейти до вмісту