Ви тут:
Спорт Суспільство 

Кіберспорт: українці у ТОП кращих збірних eEuro 2021

Збірна України з кіберфутболу в дисципліні Pro Evolution Soccer увійшла до вісімки найкращих команд чемпіонату Європи серед електронних команд UEFA eEuro 2021.

Про це розповіли в УАФ.

Українська команда, представлена Сергієм Sergobibika Марченком та Максимом Makson_AAA Андрасюком, зупинилася на стадії чвертьфіналу турніру, поступившись правом зіграти в півфіналі Іспанії.

Іспанська збірна, в якій виступають кіберспортсмени, що на професійному рівні представляють мюнхенську «Баварію», виявилася сильнішою за синьо-жовтих під час кваліфікації змагань. Історія повторилася й у чвертьфінальному протистоянні eEuro 2021.

У першому матчі іспанцю M_Mestre вдалося двома швидкими голами зламати план на гру Максима Makson_AAA Андрасюка, а під завісу поєдинку й оформити ще одне взяття воріт Трубіна.

Схожим виявився перебіг матчу й за участю Сергія Sergobibika Марченка, який хоч і вразив одного разу ворота свого візаві, проте josesg93 втілив свою перевагу у грі в п’ять забитих м’ячів.

“Таким чином, збірна України вперше у своїй історії завершила найпрестижніші кіберфутбольні змагання з PES під егідою УЄФА в топ-8. Новим же чемпіоном Європи стала збірна Сербії, яка у фіналі здолала опір команди Польщі.

За свої виступи на eEuro 2021 українські кіберфутболісти отримають від організаторів призові в розмірі 3 тис. євро”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до вмісту