Ви тут:
Спорт Суспільство Україна 

Зеленський запустив флешмоб на підтримку збірної України у матчі зі Швецією

Президент України Володимир Зеленський запустив флешмоб, щоб підтримку української збірної напередодні матчу зі Швецією.

Відеозвернення Глави держави вже опубліковано у соцмережах.

До флешмобу вже долучились Прем’єр-Міністр України Денис Шмигаль, Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

“Попереду в збірній Україні важливий матч 1/8 фіналу проти команд Швеції. Нашим хлопцям як ніколи потрібна підтримка підтримки всіх країн. Долучаємося до флешмобу Президента України Володимира Зеленського. Вперед, Україно! Вперед – до перемоги. Слава Україні – Героям слава!”, – написав Денис Шмигаль.

“Долучаємось до флешмобу Президента України Володимира Зеленського на підтримку збірної України з футболу на Чемпіонаті Європи 2020. Вітаємо команду України, яка вже завтра, 29 червня, о 22:00 за київським часом вперше зіграє у ⅛ фіналі Чемпіонату Європи з футболу проти збірної Швеції. Завтра на полі їх буде не 11, завтра ми будемо 40 мільйонів”, – написав Сергій Шкарлет.

До флешмобу також приєднався і голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

“Вірю в нашу збірну! Неважливо, де ти – на стадіоні чи по той бік екрану, в місті чи селищі, на батьківщині чи за кордоном – наші серця все одно битимуться в унісон. Уся країна вболіває за вас. У завтрашньому матчі бажаю тільки перемоги. Вперед! Слава Україні!”, – написав Олег Синєгубов.

Нагадаємо, матч 1/8 фіналу Євро-2020 Швеція – Україна відбудеться 29 червня у столиці Шотландії Глазго. Початок о 22:00.

 

 

Перейти до вмісту