Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

Засідання постійної комісії Полтавської обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин

2 червня о 13:30 розпочалося засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин.

 

До проєкту порядку денного включено питання:

1. Про стан передачі на баланс органів місцевого самоврядування Полтавської області, зберігання та використання полезахисних лісових смуг.
2. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2027 року.
3. Про передачу в постійне користування земельних ділянок ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ БАЗІ СПЕЦІАЛЬНОГО МЕДИЧНОГО ПОСТАЧАННЯ.
4. Про розгляд проєкту рішення обласної ради «Про затвердження переліку підприємств, що надають соціально важливі послуги населенню області» (в частині ТОВ «Лубенське племпідприємство, ТОВ «Полтаваплемсервіс»).
5. Про розгляд проєкту рішення обласної ради «Про Програму поводження з побічними продуктами тваринного походження та забезпечення діагностики і оперативного виявлення збудників інфекційних хвороб, спільних для людей і тварин, на території Полтавської області на 2021 – 2025 роки».
6. Про розгляд проєкту рішення обласної ради «Про Звернення депутатів Полтавської обласної ради до Кабінету Міністрів України та Державного агентства лісових ресурсів України щодо реорганізації лісових господарств області».
7. Різне.

Перейти до вмісту