Ви тут:

Які бувають вуличні туалети

Для забезпечення життєдіяльності на будь-якій ділянці, чи то будівництво або садова ділянка, заміський будинок або звичайний город, необхідно в першу чергу потурбуватися про наявність туалету.

Це найперша споруда на порожньому місці, комфорт якої залежить від обраного виробу, визначених потреб та вкладених коштів.

Усі знайомі з типовим туалетом із вигрібною ямою. Це звичайний сільський туалет, в якому необхідно періодично вичищати вигрібну яму або переносити його на нове місце.

Купити біотуалет можна в компанії «Укр-Стандарт».

Вигрібна яма

Вигрібна яма — це заглиблення в землі біля двох метрів і більше, яке може бути прямокутної або округлої форми, зі стінами та дном із цегли або на основі бетонних кілець.

Наземна конструкція такого туалету зводиться за каркасною технологією. Для виготовлення каркасу використовують брус або обрізну дошку. Для обшивки стін зазвичай застосовують вагонку або профнастил.

Проте такий туалет має істотні недоліки, серед яких: сильний запах та необхідність періодичного спустошення вигрібної ями

Найпростіший вуличний туалет не має вигрібної ями. Відходи життєдіяльності присипають спеціальним засобом, після чого відбувається їх перетворення в компост. Найчастіше для переробки використовують торф’яну суміш. У міру накопичення цей засіб вносять в компостну яму, потім використовуючи як добриво.

Біотуалети

У лінійці біотуалетів є різноманітні позиції та розміри. Усіх їх відрізняє:

  • висока якість збірки;
  • надійність;
  • зручність при використанні.

Пластикова кабіна — це стандартний переносний туалет, який використовується для вуличних кафе, на різних заходах під відкритим небом. Всередині кабіни — міцна пластикова накопичувальна ємність. Для системи переробки і знезараження відходів використовуються спеціальні хімічно-біологічні реагенти.

Для кабін можна докупити різноманітні конструкції:

  • умивальники;
  • дзеркала;
  • освітлення;
  • підігрів.

Портативні біотуалети

Проте є більш досконалі конструкції — сучасні, зручні та доступні. Це портативні біотуалети, установка яких не вимагає вентиляції та підключення до комунікацій.

Принцип роботи рідинного біотуалету простий: відходи змиваються водою, потрапляють в нижній бак, де знаходиться спеціальний хімічний препарат, який переробляє їх у рідкий продукт, позбавлений неприємного запаху.

У нижньому баці використовують санітарну рідину. При виборі реагенту для хімічного туалету зверніть увагу на його екологічність.

Перейти до вмісту