Ви тут:
Суспільство Україна 

Вступ до НАТО – запорука незалежності України, – Данілов

На цьому наголосив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов під час виступу на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Економіка без олігархів».

«Якщо у нас буде лишатися олігархічна економіка, корупційна складова – наслідок цієї олігархічної економіки, на превеликий жаль, квиток до НАТО ми не отримаємо. Я можу сказати, що це фундаментальна річ. Чому саме Президент переймається цим питанням? Тому що вступ до НАТО, бути членом НАТО – запорука нашої незалежності. Ми маємо сусіда, який постійно зазіхає на нашу територію, в нас вже 7 років, як триває війна і ми до цього часу не можемо с цим впоратись», – підкреслив секретар РНБО.

Читайте також: Україна отримає членство через ПДЧ, – рішення саміту НАТО

Данілов зазначив, що олігархічна економічна модель розбудови України забрала можливості у бізнесменів займатися бізнесом.

Читайте також: Україна гідна бути рівноправним членом НАТО, – Володимир Зеленський

«Якщо ви не входите в пул цих олігархів, ви не можете отримати ті чи інші речі, які вони отримують безкоштовно, за домовленістю з владою. Весь цей час, більше ніж 20 років, вони корумпують країну. Цьому треба ставити край. Нам треба рухатися до Європи, до членства в НАТО. Після прийняття цього закону все стане на свої місця», – наголосив Данілов.

Перейти до вмісту