Ви тут:
R Суспільство 

В ЛюміДент розказали, що таке лікування зубів під мікроскопом

Сучасні технології дозволяють лікувати зуби без болю та стресу. Крім цього, змінились і самі методики лікування, які стали більш досконалими та ефективними. В стоматологічній клініці «ЛюміДент» розказали, що таке лікування зубів під мікроскопом, та які ще технології використовують в сучасній стоматології.

Сучасна стоматологія Люмідент — одна з провідних та інноваційних клінік в столиці.

Лікування зубів під мікроскопом

В мережі стоматологічних клінік Люмі-Дент в Києві 75% пацієнтів лікують зуби за допомогою стоматологічних мікроскопів. Мікроскоп дозволяє значно збільшити зображення операційного поля, що в свою чергу сприяє більш точній діагностиці та лікуванню.  

Лікування під мікроскопом використовується для:

  • лікування кореневих каналів;
  • встановлення зубних пломб;
  • обробки зубів під коронки та інші зубні протези.

Мікроскоп дозволяє не лише краще візуалізувати, а й збільшити зображення проблемної ділянки під час лікування, що відповідно знижує ризик лікарської помилки, як-то залишки пошкодженої тканини під пломбою або не до кінця запломбований канал, що неминуче призведе до ускладнень.

Крім точності діагностики та лікування мікроскоп дозволяє в цілому зменшити час перебування в стоматологічному кріслі, що значно підвищує відчуття комфорту для пацієнтів. 

Сучасні види знеболення

Замість традиційної ін’єкційної анестезії в стоматології «ЛюміДент» використовують комп’ютерну аплікаційну анестезію. Комп’ютер дозволяє більш точно розрахувати дозу анестетика та визначити місце його введення, а укол тонкої голки при введенні лікарського засобу майже не відчувається. 

Цей вид знеболення особливо люблять діти, адже процес нагадує спілкування з роботом-трансформером, а маніпула комп’ютера зовсім не схожа на шприц із голкою.

Зовсім маленьким дітям лікування в клініці проводять під загальною анестезією за допомогою закису азоту.

Люди, які відчувають сильний стрес через візити до стоматолога або низький больовий поріг, можуть скористатися послугою лікування зубів в медичному сні.

Таким чином, сучасна стоматологія сьогодні — це, перш за все, дбайливе ставлення до пацієнтів та контроль за ефективністю лікування за допомогою комп’ютерних технологій. Сьогодні стало цілком можливим лікувати зуби абсолютно без будь-якого болю та стресу, особливо приємні згадки про відвідування лікаря стоматолога лишаються у дітей.

Стоматологія «ЛюміДент» більше 20-ти років надає стоматологічні послуги дорослим та дітям з використанням найновітніших технологій та сучасних перевірених матеріалів для лікування та протезування зубів.

Перейти до вмісту