Ви тут:
Спорт Суспільство 

Україна розгромила Кіпр у товариському матчі перед Євро-2020

У товариському матчі збірна України розгромила національну команду Кіпру з рахунком 4:0.

Україна вийшла вперед на 37-й хвилині. Олександр Зубков виходив віч-на-віч з голкіпером, але його збив з ніг Антреас Панаїоту. Це трапилось у штрафному майданчику, тому арбітр показав захиснику червону картку і поставив пенальті, який реалізував Андрій Ярмоленко, пише Еспресо.TV.

Вдруге також забили з одинадцятиметрового удару, але цього разу Ярмоленко віддав м’яч Олександру Зінченку, футболіст не схибив. Свій гол гравець “Манчестер Сіті” присвятив своїй дружині Владі Седан, яка декілька днів тому оголосила про вагітність.

На початку другого тайму Роман Яремчук довів рахунок до розгромного. У першому таймі форвард не реалізував декілька моментів, але тут йому залишалось потрапити у пусті ворота, що він успішно і зробив.

Крапку в зустрічі поставив Андрій Ярмоленко, який вдарив з-за меж штрафного майданчика. Хоч м’яч і потрапив у футболіста Кіпру, але цей гол все-таки зарахували на українця.

Матч проти Кіпру – фінальний для України у рамках підготовки до Євро-2020. Вже 13 червня збірна України зіграє проти Нідерландів у першому турі ЧЄ.

Нагадаємо, Чемпіонат Європи з футболу відбуватиметься з 11 червня до 11 липня. Збірна України на груповому етапі гратиме у Амстердамі та Бухаресті, суперниками нашої національної команди стануть Нідерланди, Австрія та Північна Македонія.

Фото: Еспресо

Перейти до вмісту