Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

Учень Полтавського вищого професійного училища взяв участь в Install Fest Ukraine

На початку червня відбувся конкурс фахової майстерності з професії “Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування”, півфінал якого пройшов на базі Київського вищого професійного училища будівництва, а фінал – в межах фестивалю Install Fest Ukraine.

У конкурсі взяли участь учні 22-х закладів професійної (професійно-технічної) освіти України. Учасником від Полтавської області був учень ДНЗ “Полтавське вище міжрегіональне професійне училище” Олександр Целуйко, який отримав диплом учасника конкурсу, повідомили у Департаменті освіти і науки Полтавської ОДА.

Конкурс проходив у межах проєкту “Публічно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти в Україні”, що впроваджується за фінансової підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва, ТОВ “Геберіт Трейдинг” та виконується Швейцарською фундацією технічного співробітництва з розвитку “Свісконтакт” за підтримки Міністерства освіти і науки України з метою створення платформи для посилення співпраці між закладами професійної освіти та представниками бізнесу, популяризації робітничих професій, а також для виявлення талановитої учнівської молоді.

Перейти до вмісту