Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві привітали випускників медичного університету

30 червня відбулося урочисте засідання Вченої ради Полтавського державного медичного університету, присвячене випуску здобувачів вищої освіти.

Випускників привітав голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов, повідомили в облдержадміністрації.

“Для будь-якого навчального закладу є дві значні події – це вступ і випуск студентів. Я добре запам’ятав слова ректора, коли так само, як і ви, випускався зі свого вишу: “Основне завдання – навчити студента вчитися”. Впевнений, що потужний медичний університет виконав свою місію на всі 100 %. Дорогі випускники, для вас медичний університет став основою до подальшого розвитку», – наголосив Олег Синєгубов.

Голова ОДА подякував студентам і співробітникам ПДМУ, які долучилися до боротьби з пандемією коронавірусу. Також вручив орден «За заслуги» III ст. ректорові Полтавського державного медичного університету Вячеславу Ждану.

“Сьогодні  важливий день. Я це говорив п’ять років тому. Тоді ми з вами зустрілися вперше. Сьогодні, у цьому ж залі, ми знову разом, але з іншої нагоди – випуску, – зауважив Вячеслав Ждан, – за ці п’ять років ми вчилися, освоювали базу медичної науки й практики, переживали радощі й незгоди. І все це було разом. Пам’ятайте,  в житті є речі, які ніколи не повернуться: час, слово, можливості. Ви використали свій час гідно. Навчаючись, ви використали лише першу зі своїх можливостей. Не втратьте їх у подальшому”.

Фото: Полтавська ОДА

Перейти до вмісту