Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві презентували проєкт “Крила”

10 червня, у Полтавському художньому музеї (галерея мистецтв) імені Миколи Ярошенка відбулась ознайомча зустріч проєкту «Крила».

Про це повідомили у міській раді.

Метою зустрічі була презентація проєкту «Крила», знайомство із зацікавленими сторонами та учасниками проєкту у громаді, узгодження спільного бачення щодо процесу впровадження проєкту та окреслення напрямків співпраці.

Проєкт «Крила» впроваджується організацією Пакт у партнерстві з БФ «Світло Надії» та агрохолдингом Астарта. Проєкт фінансується урядом Канади. Полтавська область – є однією з чотирьох пілотних областей.

Метою проєкту є покращення економічного добробуту жінок та найбільш вразливих груп в Україні.

Проєкт пропонує пакет послуг для жінок, який включає три компоненти : програму «Майстерня можливостей» для мотивації, підтримки у вирішенні особистих проблем і визначенні власних пріоритетів; навчання навичкам працевлаштування для тих, хто після закінчення Майстерні обрав шлях працевлаштування; та навчання бізнес навичкам для тих жінок, які оберуть шлях розвитку підприємництва. Жінки, які обрали шлях розвитку власної справи, матимуть можливість на конкурсній основі отримати стартовий капітал для започаткування бізнесу.

 

Перейти до вмісту