Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

У Кобеляках на базі Центру ПМСД відновлює роботу денний стаціонар

У Кобеляках на базі Центру первинної медико-санітарної допомоги найближчими днями відновить роботу денний стаціонар, де медичний персонал надаватиме кваліфіковану допомогу хворим, які не потребують цілодобового медичного нагляду.

Окрім того, пацієнти, які прийдуть на прийом до сімейного лікаря, зможуть отримати електронне направлення на стаціонарне лікування до вторинної ланки. На сьогодні міська лікарня повністю відновлює роботу відділень після послаблення карантину, повідомили у Кобеляцькій міській раді.

Під час свого візиту очільник міста Олександр Копелець разом з головним лікарем міської лікарні Володимиром Казиродом та виконуючою обов’язки головного лікаря Центру ПМСД Вірою Супруненко відвідали кабінети для проведення щеплень, маніпуляційний та інші кабінети Центру первинної медико-санітарної допомоги. Оглянули неврологічне, терапевтичне та прийомне відділення лікарні.

Володимир Казирод показав цифровий рентген-апарат (придбано за кошти міського бюджету в сумі 1 млн.грн. та власні кошти лікарні 1 млн. 600 тис.грн.), міні-операційну, яка розміщена у прийомному відділенні.

Перейти до вмісту