Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Придбати квитки на автобус до моря можна в районних автостанціях Полтавщини

Жителі Полтавської області можна з легкістю придбати квиток на автобусний маршрут до моря – Затоки, Одеси, Генічеська, Кирилівки, Бердянська, Щасливцевого, Каховки, Чорноморська.

Квитки можна придбати з автостацій Полтавщини – в Опішні, Решетилівці, Лохвиці, Шишаках, Миргороді, Кременчуці та інших районних станціях. Звідти можна купити квиток на автобус як до Полтави, так і з Полтави до моря, повідомляють на фейсбук-сторінці автовокзалу “Полтава”.

Придбати квитки можна на сайті автовокзалу.  Також там є вся інформація про тривалість рейсу, перевізника, маршрут і ін. Придбаний на сайті квиток достатньо показати при посадці водію на екрані мобільного телефону. Роздруковувати його не потрібно.

Також придбати квитки можна за допомогою мобільного додатку автовокзалу. За допомогою нього можна вибудувати свій маршрут, обрати потрібний день і час, побачити всю інформацію про рейс і спланувати свою подорож. Додаток зручний тим, що він завжди під рукою. Скачати додаток можна за посиланням.

Більше інформації щодо кожного конкретного рейсу ви можете отримати за телефонами: (095) 228-0000, (096) 228-0000, (063) 228-0000.

Перейти до вмісту