Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавщина третя в Україні по залученню інвестицій від приватизації у травні

Полтавська область стала третьою в рейтингу регіонів по залученню інвестицій від приватизації у травні 2021 року, увійшла до ТОП-5. 

Загалом приватизація 283 об’єктів на понад 500 мільйонів гривень – результати травня по всій Україні, повідомляють у Полтавській ОДА.

Минулого місяця в усіх без винятку регіонах вдалося залучити інвесторів для об’єктів, які ще дотепер вважалися державними. В одних областях на аукціони виставляли масштабні підприємства, як от Дунаєвецький хлібокомбінат на Хмельниччині, в інших – велика кількість нерухомості, яка вже давно потребувала додаткових інвестицій. Тож бізнес отримав чимало пропозицій, які дуже часто не залишалися поза його увагою.

За результатами торгів, що відбулися у травні, найбільше коштів до бюджету повинно надійти від приватизації об’єктів на Хмельниччині – 228 мільйонів гривень. Крім цього, ефективним попередній місяць видався для Черкащини, Полтавщини, Львівщини і Києва. Протягом місяця в нашій області провели чотири аукціони на загальну суму 85,2 мільйона гривень.

Перейти до вмісту