Ви тут:
Полтавщина прес-конференція Суспільство ТОП-новина 

Підприємства Полтавщини співпрацюватимуть з Азербайджаном, – Володимир Борисенко

23 — 26 червня українська делегація перебувала в Азербайджанській Республіці. Під час візиту відбулося засідання українсько-азербайджанської Ділової Ради у Баку, на якому підприємці з Полтавщини підписали угоди про співпрацю.

Про це під час пресконференції в ОКІА “Новини Полтавщини” повідомив президент Полтавської торгово-промислової палати Володимир Борисенко.

Наші підприємці підписали угоди про співпрацю з підприємствами Азербайджану. Так, наприклад, будівельні компанії виявили зацікавленість в будівництві житла та інфраструктурних об’єктів у Полтаві та Кременчуці”, – розповів Володимир Борисенко.

За його словами, такі візити дають можливість розвивати взаємовигідне економічне співробітництво.

Також президент Полтавської торгово-промислової палати поділився враженнями від перебування в Баку.

У Баку дуже чисто. Добре розвинута інфраструктура доріг у місті та за містом. Ми від’їжджали 55 км від міста. Країна йде вперед швидкими темпами. Адже ще 15-20 років тому — там був жах. У Баку немає хаотичної забудови, історичні будівлі гармоніюють з сучасними”, – відмітив Борисенко.

Як зазначив Володимир Борисенко, підприємства області протягом тижня — двох вже відчують результати поїздки до Азербайджану.

Всі члени делегації задоволені “багажем”, який вони привезли до України”, – резюмував Борисенко.

Перейти до вмісту