Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Нічого не вирішую: Владислав Кулач розповів про причини своєї неучасті у Євро-2020

Нападник полтавської Ворскли Владислав Кулач поділився думкою про не виклик в збірну України на Євро-2020 попри те, що став кращим бомбардиром минулого сезону УПЛ.

“Я ж нічого не вирішую. Чесно – очікував виклику у збірну, але тренер вирішив викликати інших футболістів. Це нормально.

Головний тренер Ворскли Юрій Максимов теж був засмучений, злий. Я вважаю, що Шевченко викликав хороших нападників. Я можу побажати тільки удачі. Ті гравці, яких викликали на збір – сильніше. Андрій Миколайович говорив, що команди збірок повинні грати в єврокубках. Мені здається, що можна спокійно викликати футболістів з топ-6 команд чемпіонату України “, – сказав Кулач в інтерв’ю Отдушивдушу.

У січні 2020 року підписав півторарічний контракт з полтавською «Ворсклою» і того ж року став з командою фіналістом Кубка України 2019/20. У наступному сезоні 17 квітня 2021 року в домашньому матчі 22-го туру чемпіонату Кулач забив три голи за «Ворсклу» у ворота «Зорі» (4:2), відзначившись своїм першим хет-триком у кар’єрі. Загалом забивши за сезон 15 голів (5 – з пенальті) у 21 матчі (1686 проведених хвилин), Кулач посів перше місце у перегонах бомбардирів УПЛ, ставши першим гравцем «Ворскли», який зумів виграти цей титул.

Перейти до вмісту