Ви тут:
Суспільство 

Настя Каменських та екс-дружина Потапа – подруги чи вороги?

Українська зіркова діва в інтерв’ю прокоментувала свої взаємовідносини з колишньою дружиною Потапа. Варто нагадати, що Настя Каменських і Олексій Потапенко одружилися у травні 2019 року

Потап і Настя

Олексій Потапенко, він же Потап, створив відомий дует, який і зробив співачку зіркою. Навіть сольним проектом Насті під назвою NK керує її теперішній чоловік.  Артисти довго приховували від публіки свої стосунки, які спочатку супроводжувалися нескінченними скандалами. Але, як відомо, від ненависті до любові всього один крок. Звістка про майбутнє весілля справила враження бомби, що розірвалася. Шоумен не втомлюється признаватися у своїх почуттях до Каменських, адже до цього їм роками доводилося приховувати особисте життя. Нещодавно він навіть випустив кліп на, присвячену річниці весілля, який транслюють всі телепрограми.

Відношення з колишньою дружиною та сином

Розлучення з попередньою дружиною Іриною Горовою, яка також є продюсером і co-owner спільного з Потапом холдiнгу Mozgi Group, підтвердився тільки у 2016 році після дворічного мовчання. І тільки через три роки Настя і Потап розсекретили свої стосунки та офіційно одружилися. Нещодавно в інтерв’ю на каналі Dorotye на Youtube Насті Каменських було поставлено досить відверте питання про її взаємовідносини з колишньою дружиною Потапа. Співачка вирішила не поширюватися і лаконічно прокоментувала цю тему, відповівши, що з колишньою дружиною у них немає ніяких стосунків і спілкування. Горова про стосунки з Настею також нічого не говорить.

 Проте, це не заважає Насті налагоджувати дружні взаємовідносини з дванадцятирічним сином Потапа Андрієм. Співачка розповіла, що хлопчик дуже схожий на батька, такий же творчій та вигадливий. Вони прекрасно ладнають і досить часто спілкуються, влаштовують спільні посиденьки. Хлопчик періодично гостює з ночівлею в заміському будинку батька, де всі разом вони грають в ігри та дивляться фільми на міні-кінотеатрі.

Перейти до вмісту