Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

Минулої доби бойовики 9 разів порушували режим “тиші”: український військовий отримав поранення

Протягом минулої доби, 16 червня, в районі проведення операції Об’єднаних сил збройні формування Російської Федерації 9 разів порушували режим припинення вогню.

Про це повідомили у пресцентрі штабу ООС.

Зокрема, поблизу населеного пункту Авдіївка окупанти двічі обстрілювали наші позиції з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів.

Неподалік Зайцевого, Талаківки та Новоселівки ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру.

В районі Водяного, що на Приазов’ї, окупанти вели вогонь з автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Поблизу Новгородського противник обстрілював українських захисників із озброєння БМП-1 і ручних протитанкових гранатометів.

Біля Луганського російські найманці вели прицільний вогонь з автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Наші позиції неподалік Новотошківського ворог обстріляв з підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

В результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав осколкове поранення. Захиснику оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан здоров’я пораненого – задовільний.

На 7 годину ранку, 17 червня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Поблизу Пісків противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру. На ворожі обстріли наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Про всі порушення з боку окупантів Українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм.Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Упродовж доби підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4882 транспортних засоби, 5109 осіб, з яких 4906 по Інформаційному центру. До територіальних підрозділів на причетність до Збройних формувань Російської федерації та її найманців доставлялись 3 особи. Виявлено 70 адміністративних правопорушень. Поліцейські розкрили 24 злочини.

Минулої доби через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 1478 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 1362 осіб. А через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Мар’їнка» – 1 та 3 відповідно.

Перейти до вмісту