Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Майже 300 матчів на двох: відомі футболісти «Ворскли» несподівано завершили кар’єру

Павло Ребенок та Вадим Сапай працюватимуть тренерами.

Про це розповіли у пресслужбі «зелено-білих».

«Взявши академічну паузу, коуч покликав до себе двох Вікторовичів – Ребенка і Сапая, міцно потиснув кожному з них руку та оголосив, що відтепер два старожили «Ворскли» переходять на тренерську роботу. Павло Вікторович буде допомагати Віталію Косовському в «молодіжці», а Вадим Вікторович матиме ще більш широкий профіль – тренера-реабілітола всіх команд зі структури «біло-зелених», – йдеться у повідомленні.

Довідка. Павло Ребенок — український футболіст, лівий півзахисник полтавської «Ворскли». Відомий також виступами у складі таких українських футбольних клубів, як одеський «Чорноморець», полтавська «Ворскла» та «Металіст» з міста Харків. У складі цих команд він став срібним призером першої ліги чемпіонату України та півфіналістом кубку України.

Вадим Сапай — український футболіст, лівий захисник полтавської «Ворскли». Влітку 2012 року підписав контракт з полтавською «Ворсклою». У команді взяв 23 номер. 15 липня 2012 року дебютував у складі «Ворскли» у матчі проти криворізького «Кривбасу». 28 травня 2017 року зіграв свій 100-й матч у складі «Ворскли», відігравши в основі весь матч проти «Дніпра». З командою став бронзовим призером чемпіонату у сезоні 2017/18 та фіналістом Кубка України 2019/20.

Перейти до вмісту