Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Суспільство 

“Малюю бібліотеку майбутнього”: у Лубнах оголосили конкурс дитячого малюнку

Публічна бібліотека імені Володимира Малика оголосила конкурс дитячого малюнка «Малюю бібліотеку майбутнього», який проводиться з нагоди 100-річчя від дня заснування Публічної бібліотеки імені Володимира Малика Лубенської міської ради.

Метою Конкурсу є привернення уваги до бібліотеки дітей, для аналізу їх бачення та сприйняття бібліотечного простору, що сприятиме покращенню надання культурних бібліотечних послуг, зазначається на сайті Лубенської міськради.

Учасниками Конкурсу є діти трьох вікових груп:

перша група – автори робіт віком до 8 років;

друга група – автори робіт віком від 9 до 12 років;

третя група – автори робіт віком від 13 до 15 років.

Конкурсні роботи мають бути виконані за тематикою: «Якою я уявляю, чи бачу бібліотеку через 100 років», прив’язка до конкретної бібліотеки не обов’язкова, це може бути уявна будівля, приміщення, експозиція, працівники бібліотеки і так далі, те як дитина це собі уявляє.

Приймають лише індивідуальні, оригінальні, непрофесійні авторські роботи, виконані дитиною (не дорослими) та що відповідають умовам Конкурсу.

На Конкурс подають малюнки у довільній графічній, живописній формах.

Роботи не потрібно оформляти рамкою, паспарту, наклейками, аплікаціями тощо.

В верхньому правому куті роботи необхідно зазначити розбірливо, українською мовою: за бажанням назву роботи.

Обов’язково: прізвище, ім’я, вік автора; навчальний заклад; контактний телефон.

Роботи, надіслані на Конкурс, не рецензують. Роботи переможців конкурсу, по його закінченню в паперовому вигляді передаються до фондів Публічної бібліотеки ім. В. Малика. Всі роботи будуть представлені на виставці робіт під час урочистостей з нагоди Дня міста та 100-річчя бібліотеки в міському парку.

Роботи можуть бути використані для виготовлення друкованих матеріалів. Переможці конкурсу нагороджуються відповідними дипломами, заохочувальними подарунками, їх список оприлюднюють на сайт бібліотеки, в засобах масової інформації.

Роботи приймає Лубенська публічна бібліотека ім.В.Малика до 1 вересня 2021 року (включно).

Перейти до вмісту