Ви тут:

Легкість і витонченість надсучасного телефону Xiaomi Mi 11 Lite

З огляду на назву стає зрозуміло, що відмінною рисою телефону є його легкість. Так, це продовження флагману М11 Ultra, в першу чергу з дизайнерської точки зору. Адже тільки в процесі користування стає очевидним той факт, що це абсолютно самостійний смартфон.

Xiaomi Mi 11 Lite – це яскравий приклад витонченості

Своїм зовнішнім виглядом телефон відкрито демонструє свою приналежність до преміальних гаджетів. Шанувальники та критики називають його представником вищої ліги. Поціновувачі Самсунг та інших брендів мають поспішити за покупкою, аби наочно впевнитись, що цей гаджет дає фору бувалим лідерам.

Блогери наперебій вивчають тонкощі виконання Xiaomi Mi 11 Lite, дивуючись його естетиці, неначе дівочій красі. Тонкий, легкий – перше, що впадає в око та при тактильному контакті, що, безумовно, відзначається на тлі технічних якостей конкурентів. Власники телефонів відзначають привабливий дизайн та невимушеність користування, навіть не хочеться прикривати його чохлом.

У скептиків виникає дисонанс щодо малої ваги при великому екрані.  Відображається і матеріал корпусу. Ті, хто волів би бачити алюмінієву рамку, оцінять якість виконання корпусу з пластиковою окантовкою. Передня і задня поверхня – скло. На екрані наявна захисна плівка.

Мінімалізм – родзинка телефону.

Приємно дивує збалансованість розмірів та дизайн. Такі деталі, як камера, що розміщена на подіумі, наштовхує на думку, що в руках дорогий представник Mi 11.

Переваги телефону:

  • Великий екран діагоналлю 6,55 дюйма з рівномірними рамками без виступів.
  • Наявність захисного скла Gorilla Glass 5.
  • Яскравий дисплей демонструє всі фарби у сонячну погоду, ще більші можливості у темряві.
  • Високопродуктивний процесор Snapdragon 732G.
  • Достатній запас пам’яті: оперативна – 6 ГБ, вбудована – 128 ГБ.
  • Динамічний швидкий в роботі телефон.
  • Можливість використання двох сімок.
  • Чітке звучання стереодинаміків.
  • Наявний ІК-порт для використання телефону в якості пульту для управління технікою.

Якщо трохи глибше зануритись у можливості телефона, можна відзначити й інші тонкощі та особливості, які важливі для активних користувачі. По-перше, це батарея, яка впевнено тримає заряд протягом доби, дозволяючи слухати музику, дивитись відео, користуватись додатками та грати в ігри цілісінький день, при надактивному користуванні, що називається «до закипання» – близько 5 годин.

З основною камерою на 64 Мп, ультраширококутною на 8 Мп та макро на 5 Мп вдається робити якісні знімки при різному освітленні.

Що ще потрібно для сучасного користувача, чий насичений день вимагає бути на зв’язку, селфитись, шукати інфу в інтернеті, спілкуватись та постійно заходити в медіа? Ідеальний телефон для активних представників сучасного світу.

Перейти до вмісту