Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Суспільство 

“Діємо для здоров’я”: журналістів Полтавщини запрошують долучитися до пресбрифінгу з нагоди старту україно-швейцарського проєкту

Журналістів Полтавщини запрошують до участі в пресбрифінгу з нагоди старту україно-швейцарського проєкту “Діємо для здоров’я” та інформаційної кампанії “365 днів турботи”.

В Україні більше 75% смертей від ускладнень, пов’язаних із COVID-19, серед людей старших 60 років. Тому україно-швейцарський проєкт “Діємо для здоров’я” створив кампанію “365 днів турботи” про те, як можна піклуватися про людей старшого віку з користю для їхнього здоров’я у період пандемії.

4 червня (п’ятниця)
об 11:00

Онлайн-трансляція тут.

Україно-швейцарський проєкт “Діємо для здоров’я” реалізується, щоб зменшити тягар хвороб та запобігти передчасній смертності українців від неінфекційних захворювань (НІЗ). В Україні вони є причиною 84% усіх смертей. Полтавська область – одна з п’яти цільових регіонів, де впроваджується проєкт.

На пресбрифінгу говоритимуть про:

Неінфекційні захворювання в Україні: як вони впливають на тривалість та якість життя українців;
Національний план дій щодо неінфекційних захворювань: як змінити спосіб життя українців і яким чином проєкт “Діємо для здоров’я” може у цьому допомогти;
Цілі та напрямки проєкту “Діємо для здоров’я”, а також роль цільових регіонів у впровадження проєкту;
Чому важливо підтримувати людей, особливо старшого віку, під час COVID-19 та навіщо створена кампанія “365 днів турботи”.

До участі у пресбрифінгу запрошені:
Віктор Ляшко, Міністр охорони здоров’я України
Віра Рогова, Заступниця Міністра освіти та науки України
Владислав Збанацький, Заступник директора Центру громадського здоров’я МОЗ України
Пріска Депнерінг, Заступниця директорки Швейцарського бюро співробітництва в Україні
Джума Худоназаров, Керівник проєкту «Діємо для здоров’я»

Перейти до вмісту