Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Суспільство 

Активні полтавці зможуть презентувати свої проєкти на Фестивалі Ідей в Одесі

До 30 червня триває прийом заявок на спеціальну подію Фестивалю Ідей 2021 — презентацію ідей та проєктів у форматі «Відкритий мікрофон». Подія відбудеться в Одесі 21 — 23 серпня. Податися може кожен, хто має ідею або проєкт, здатні вплинути на майбутнє країни.

Про це повідомили у пресслужбі Фестивалю Ідей

«Відкритий мікрофон» пройде у рамках Фестивалю Ідей у Одесі 21 — 23 серпня. Щоб отримати можливість презентувати проєкт учасникам та іншим спікерам Фестивалю, треба заповнити анкету з його коротким описом. Остаточний список учасників «Відкритого мікрофону» оргкомітет фестивалю визначить до 15 липня. Фестиваль не покриває витрати на проїзд та проживання в Одесі для учасників «Відкритого мікрофону».

Формат презентації — виступ тривалістю до 30 хвилин, під час якого учасники «Відкритого мікрофону» зможуть представити існуючий проєкт, результати соціально-важливої діяльності або інноваційну ідею, які мають потенціал вплинути на розвиток країни в майбутньому. Цьогоріч у фокусі Фестивалю Ідей «Україна, якій вдається», тобто демонстрація найкращих практик та успіхів за 30 років Незалежності.

Фестиваль Ідей — це майданчик, де небайдужі лідери, мислителі та практики вступають у рівний діалог, обмінюються ідеями, планами та результатами діяльності, надихаються, ставлять запитання та шукають на них відповіді. І все це у неквапливому темпі біля моря.

Фестиваль проводиться з 2017 року. Місія: формувати культуру діалогу та критичного мислення, ліберальну інтелектуальну атмосферу, сприяти міжсекторальній взаємодії. Організатори — Aspen Institute Kyiv та Impact Hub Odessa.

Перейти до вмісту