Ви тут:

Як вибрати жіночу кофту

Що таке жіноча кофта

За своєю суттю слово «кофта» зібрало в собі відразу кілька видів жіночого одягу:

  • светри;
  • кардигани;
  • пуловери;
  • толстовки;
  • олімпійки і т. д.

В інтернет-магазині intertop.ua можна купити новинки модного жіночого одягу. Там ви знайдете популярні бренди за дуже доступними цінами.

Проте однієї стильної кофти вам не вистачить для створення кількох різнопланових образів. Якщо перехід з повсякденного стилю на спортивний — ще цілком реальне завдання, то ось уже з переходом на діловий образ можуть виникнути проблеми.

Саме тому краще за все мати в своєму арсеналі одяг, стиль якого не буде часто повторюватися.

Жіночі кофти — строгість та жіночність в одній оболонці

Деякі виробники пропонують такі варіанти кофт, які задовольнять дам, котрі бажають змінити свій звичайний жіночий образ на щось більш легке та невимушене. Серед них:

  • Calvin Klein;
  • Levi’s;
  • Emporio Armani.

Дані бренди відмінно відчули це бажання, що можна спостерігати в їх останніх колекціях. Моделі вийшли максимально практичними та універсальними, й тому чудово підійдуть тим, хто хоче змінити блузку на кофту, не втративши ту саму жіночу родзинку.

Спортивні кофти

Сучасний спортивний одяг вже давно не застосовується виключно у спорті. Сьогодні акцент робиться на зручність і практичність речей, тому якщо в назві використовується слово «спортивна», то це лише означає, що вона максимально зручна та відмінно підходить для активного відпочинку або подорожей.

Матеріал для пошиття жіночих кофт

  1. Поліестер може похвалитися лише соковитою палітрою і низькою вартістю. Він погано тримає тепло, шкіра в ньому не дихає нормально, а тактильні відчуття залишають бажати кращого. Тому не рекомендується купувати светри, в яких використовується даний тип тканини.
  2. Бавовна — натуральний гіпоалергенний матеріал, який дозволяє шкірі дихати і вважається за безпечний для екології.
  3. Віскоза — не створює дискомфорту вашому тілу, оскільки шкіра в ній чудово дихає. Проте цей матеріал погано переносить вологу.

Бавовна, шерсть, віскоза — це те, в чому ваше тіло почуватиметься найкраще.

Вибирайте одяг з урахуванням типу своєї фігури

Загальновідомо, що той самий жіночий одяг може приголомшливо виглядати на одній фігурі й просто безглуздо та бридко на інший, навіть якщо обидві фігури мають однаковий розмір.

Таке відбувається тому, що кожна жіноча фігура індивідуальна і має свої переваги, які можна успішно підкреслити за допомогою жіночого одягу, і так само за допомогою вдало підібраного одягу можна приховати недоліки фігури.

Перейти до вмісту