Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

“ВПО та приймаючі громади: розбудова толерантності через діалог”: Миргород долучився до проєкту

У межах міжнародного проєкту “Внутрішньо переміщені особи та приймаючі громади: розбудова толерантності через діалог” у Миргороді планують реалізувати ініціативу місцевих активістів щодо облаштуванню безпечного середовища для водіїв і пішоходів.

Про це повідомили на зустрічі, яка була присвячена ходу реалізації проєкту в громадах, котрі відібрані для участі у міжнародній ініціативі “ВПО та приймаючі громади: розбудова толерантності через діалог”, що реалізується ГО “Бюро гендерних стратегій та бюджетування” міста Полтава та Українського жіночого фонду за підтримки Charles Stewart MOTT Foundation.

Про це повідомляє сайт Миргородської міськради.

За круглим столом з представниками влади та громадськості також презентуавли гендерний профіль громади, обговорили шляхи втілення ініціативи місцевих активістів у межах міжнародного проєкту, а ще – інші грантові програми, в яких може взяти участь Миргородська громада.

Секретар міської ради Олександр Гуржій та заступник міського голови Сергій Швайка розповіли про співпрацю Миргорода з міжнародними партнерами, навели конкретні приклади співробітництва. А також наголосили, що з боку влади надавалася і буде надаватися всіляка підтримка для реалізації ініціатив, спрямованих на забезпечення спільної мети – створення безпечного середовища для жителів громади.

Перейти до вмісту