Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

Верховна Рада звільнила трьох міністрів

Верховна Рада схвалила заяви про звільнення Міністра розвитку економіки Ігоря Петрашка, Міністра інфраструктури Владислава Криклія, а також очільника МОЗ Максима Степанова.

Про це на своїй сторінці у соцмережі telegram написав Прем’єр -міністр Денис Шмигаль.

«Верховна Рада схвалила заяви про звільнення Міністра розвитку економіки Ігоря Петрашка та Міністра інфраструктури Владислава Криклія.

Вдячний Ігорю Ростиславовичу та Владиславу Артуровичу за продуктивну роботу в режимі 24/7. Бажаю успіхів у подальшій професійній діяльності.
Максим Степанов прийшов на свою посаду в один із найскладніших часів для української медичної системи. І є багато речей, за які ми точно всі можемо сказати йому дякую. Але є і провалені завдання, які не можна ігнорувати.

Перед новим міністром будуть стояти дуже чіткі завдання та жорсткі дедлайни щодо тих речей, які наразі не виконані міністерством, але точно мають бути зроблені якнайшвидше», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляє ТСН, про можливу відставку Степанова говорили давно, але 14 травня до Ради надійшло подання прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля про відставку очільника МОЗ Максима Степанова. Йому закидають провал вакцинації від коронавірусу. Сам міністр каже, що залишати посаду не налаштований, а тому заяву на звільнення не писав.

Перейти до вмісту