Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Великий букет квітів та зірковий ведучий: гравець «Ворскли» зробив пропозицію своїй дівчині

Євген Опанасенко під час святкування дня народження гравця «Динамо» Сергій Сидорчука зробив пропозицію своїй дівчині Альоні.

На сторінці дівчини в одній із соцмереж вказано, що вона сама родом з Полтави та навчалася у місцевому університеті економіки та торгівлі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений opanas39 (@opanas39)

У неділю, 2 травня, капітан “Динамо” Сергій Сидорчук відсвяткував свій 30-й день народження разом із нинішніми та колишніми одноклубниками та партнерами по збірній України з «Шахтаря».

Цікаво, що одним з ведучих вечора був Володимир Остапчук – відомий український телерадіоведучий, актор, а також стендап-комік, а зі сцени співав Монатік.

Євген Опанасенко на початку 2020 року підписав контракт з «Ворсклою» на 1,5 роки, однак з того часу провів лише 5 матчів. Має чинний контракт з полтавцями та знаходиться у пошуках клубу.

Опанасенко був віце-капітаном та одним з лідерів українського футбольного клубу — «Металурга» з міста Запоріжжя. Також відомий виступами у складі молодіжної збірної України. У складі команди «запорізьких козаків» Євген став срібним призером першої ліги чемпіонату України у сезоні 2011–2012 років, а у складі «Зорі» — бронзовим призером чемпіонату України у сезоні 2016–2017 років.

З 2010 року почав викликатися до табору молодіжної збірної України, дебютував у складі цієї команди 9 жовтня 2010 року, вийшовши на заміну у грі проти однолітків з Нідерландів. У тому матчі українські спортсмени виграли гру й вийшли до фінальної частини чемпіонату Європи. На той час молодіжну збірну України тренував відомий вітчизняний тренер Павло Яковенко.Всього провів у складі молодіжки за три роки 10 ігор.

Перейти до вмісту