Ви тут:
децентралізація Полтавщина Суспільство 

У Великорублівській громаді відкрили місцеву пожежну охорону

21 травня у Великорублівській сільській територіальній громаді відкрили оновлену будівлю місцевої пожежної охорони та вручили працівникам підрозділу МПО пожежний автомобіль.

Про це повідомили у ГУ ДСНС у Полтавській області.

Реконструкція будівлі МПО для розміщення пожежного депо, проведення ремонтних робіт, закупівля необхідного спорядження стали можливими завдяки перемозі спільного проекту 6 сільських рад колишнього Котелевського району в обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад Полтавської області, реалізації даного проекту-переможця та співфінансування з обласного бюджету. Зараз ці сільські ради об’єдналися в одну Великорублівську сільську територіальну громаду. Працівники в складі місцевого пожежно-рятувального підрозділу чергуватимуть та забезпечуватимуть безпеку більш ніж 4500 мешканців громади, а площа зони відповідальності підрозділу становить 389 квадратних кілометрів.

Заступник начальника Головного управління ДСНС України у Полтавській області Ярослав Любецький зауважив, що покращення матеріально-технічного стану та забезпечення належного функціонування підрозділу повинно бути серед пріоритетів у житті громади та вручив керівнику підрозділу МПО ключі від пожежного автомобіля.

Перейти до вмісту