Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Полтаві затримали іноземця, який викрадав цінні речі з автомобілів

Іноземець біля ТРЦ “Універсам Полтава” обрав дороговартісний автомобіль марки “Toyota Land Cruiser Prado” та за допомогою пристрою для сканування намагався викрасти цінні речі.

Протиправні дії чоловіка побачили та припинили патрульні поліцейські, які несли службу неподалік. Вони викликали слідчо-оперативну групу та передали фігуранта для проведення слідчих дій, повідомили в Головному управлінні Нацполіції у Полтавській області.

“За даним фактом слідчим поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, відкрите кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками частини 3 статті 15 (Замах на злочин) та частини 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. На часі фігуранту повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Також нами встановлено, що чоловік, 1980 року народження, тимчасово мешкає в місті Харків. Тож дана особа перевіряється на причетність до аналогічних злочинів, вчинених як на Полтавщині, так і в сусідніх областях”, – розповів начальник Полтавського районного управління поліції Сергій Бейгул.

Читайте також: Загрожує до 5-ти років позбавлення волі: на Полтавщині п’яний чоловік вдарив поліцейського

У кримінальному провадженні тривають слідчі дії. У разі доведення вини судом підозрюваному загрожує до 6-ти років позбавлення волі.

Фото: ГУ НП 

Перейти до вмісту