Ви тут:
Спорт Суспільство 

Штовхав патрульних та кричав: у Києві поліція затримала ексгравця збірної України

Колишній оборонець Шахтаря та збірної України В’ячеслав Шевчук втрапив у скандал.

Як повідомляє dtp.ua, колишнього футболіста помітили за кермом автомобіля з ймовірними ознаками алкогольного сп’яніння.

42-річного екс-футболіста затримала патрульна поліція Києва на бульварі Лесі Українки. Шевчук у цей момент перебував за кермом Porsche 911 з ознаками алкогольного сп’яніння.

За інформацією джерела, колишній гравець відмовився проходити тест на наявність алкоголю в крові. Поліції довелось застосовувати фізичну силу, щоб одягнути кайданки та посадити його в патрульне авто. Все це зафіксували відеокамери. Сам В’ячеслав Шевчук заявляв, що “його злили друзі із Шахтаря”.

Вперше в збірну України Шевчук був викликаний в 2003 році. Дебютував 30 квітня 2003 року у виїзному товариському матчі з Данією Всього за збірну провів 54 матчі. Був у заявці на домашній чемпіонат Європи 2012, але на поле не виходив. Також був в заявці на чемпіонат Європи 2016 року, вийшов на поле в 2 матчах – проти Німеччини (2: 0, поразки України) і Північної Ірландії (0: 2, поразки України). У підсумку українці посіли останнє місце в групі без окулярів і без забитих голів. На тому турнірі Шевчук був віце-капітаном української збірної (в обох матчах виводив команду на поле з капітанською пов’язкою, однак офіційним капітаном був Анатолій Тимощук). Після Євро-2016 завершив виступи за збірну.

Перейти до вмісту