Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

Надзвичайники нагадують полтавцям правила пожежної безпеки

Щоб запобігти виникненню пожеж в приватному житловому секторі та природних екосистемах рятувальники продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення.

Співробітники Служби порятунку «101» провели профілактичні бесіди з мешканцями сіл Лутовинівка, Задовга та Ганнівка Козельщинського району, також полтавські рятувальники спільно з працівниками Київської районної в м. Полтаві ради поспілкувалися з жителями села Рибці та Івонченці, повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС у Полтавській області.

Під час спілкування з громадянами фахівці ДСНС нагадали основні правила пожежної безпеки та закликали громадян їх дотримуватись. Вогнеборці наголосили на недопущенні випалювання сухої рослинності, стерні, сміття, роз’яснили правила пожежної безпеки у побуті.

“Шановні громадяни, у  разі виникнення пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної події відразу телефонуйте за номером 101. Пам’ятайте, що лише дотримання елементарних правил пожежної безпеки вбереже від трагічних наслідків”, – наголосили надзвичайники.

Фото: ДСНС

Перейти до вмісту