Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Надважливо зберегти потужності “АвтоКрАЗ” та робочі місця, – Синєгубов

18 травня Віце-прем’єр-міністр України – Міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський, Міністр оборони України Андрій Таран, голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов та перший заступник голови ОДА Дмитро Лунін відвідали “АвтоКрАЗ” у межах реалізації заходів щодо виведення підприємства з кризи.

Про це повідомили у Полтавській ОДА.

“Нині ПрАТ “АвтоКрАЗ” – стратегічне для області підприємство – переживає не кращі часи, і надважливо зберегти його потужності та робочі місця”, – зазначив Олег Синєгубов.

Олег Уруський наголосив, що ситуація потребує пошуку оптимального рішення.

“Важливо, щоб країна з багаторічним досвідом та реальним власним потужним потенціалом з виробництва вантажівок, зразки якої відомі у всьому світі, не втратила технологічних можливостей, а розвивала їх, поліпшуючи свої позиції на ринку”, – зазначив міністр.

Посадовці ознайомилися з продукцією військового призначення, що виготовляється підприємством, та оглянули потужності основного виробництва.

Також голова Полтавської ОДА наголосив на тому, що підприємство потребує державних інвестицій, замовлень і модернізації, щоб стати потужним національним товаровиробником.

“Із боку обласної державної адміністрації робимо все для того, щоб “АвтоКрАЗ” не втратив свої технологічні можливості, а люди отримували заробітну плату без затримок”, – додав він.

У ПрАТ “АвтоКрАЗ” наголосили на потребі збільшити оборонне замовлення та на ритмічності оплати за виготовлену продукцію.

Фото: Telegram

 

Перейти до вмісту