Ви тут:

На Полтавщині працюють телефонні шахраї-податківці

На Полтавщині злодії продовжили працювати за традиційною схемою – надходили дзвінки платникам податків, керівникам підприємств Глобинської ОТГ Кременчуцького району з номеру телефону: +380959086392 із проханням зателефонувати до начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Олександра Лаврова, при цьому вказавши номер телефону +380999185134, який насправді не належить керівнику обласної податкової.

Про це повідомили в Головному управлінні ДПС у Полтавській області та зазначили, що вже неодноразово фіксували випадки телефонного шахрайства.

“Головне управління ДПС у Полтавській області знов нагадує, що службові особи ДПС Полтавщини жодних вказівок по телефону щодо проведення перевірок, збирання коштів від свого чи від імені довірених осіб не давали й давати не можуть. Вони завжди діють винятково в межах норм Податкового Кодексу та законодавства України”, – зазначається у повідомленні.

Податківці наполегливо радять не вступати в перемовини з телефонними шахраями та не перераховувати їм кошти, бути пильними та обачними. А при виявленні таких махінацій негайно звертатись до органів Національної поліції, СБУ та прокуратури.

фото ілюстративне

Перейти до вмісту