Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині незаконно продавали спиртні напої та цигарки

У Полтавській області податківці та працівники фіскальної служби виявили факт реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка та без придбання відповідних ліцензій на право здійснення відповідної діяльності.

Перевірку працівники відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Полтавській області з залученням оперативних працівників ГУ ДФС у Полтавській області провели, маючи інформацію в мережі інтернет (у тому числі, соціальних мереж Telegram, Facebook, Instagram та інших). Таким “бізнесом” займався платник єдиного податку.

“За результатами проведених контрольно-перевірочних заходів ініційовано вилучення з незаконного обігу 326 пляшок алкогольних напоїв на загальну суму 21,7 тис. грн та 106 пачок тютюнових виробів на загальну суму 3,05 тис. грн за цінами реалізації”, – зазначається у повідомленні Головного управління ДПС у Полтавській області.

Як повідомив в. о. заступника начальника ГУ ДПС у Полтавській області Олександр Бондаренко, до платника податків за результатами проведеної перевірки будуть застосовані штрафні (фінансові) санкції на загальну суму 114,3 тис. гривень.

фото ілстративне

Перейти до вмісту