Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Команда з Полтави серед призерів ХVI чемпіонату України з черліденгу

У Львівській «Галичині» відбувся ХVI чемпіонат України з черліденгу серед учнів і студентів. У боротьбі за медалі в змаганнях взяли участь 1452 черлідерів з 43 клубів, які представляли 11 областей України та місто Київ.

Від Полтави на Чемпіонат їздив клуб “Art  life”. Команда змагалась у категоріях юніори та дорослі.

“У номінації “джаз” юніори “Art  life” посіли перше місце на чемпіонаті України.  А команда дорослих у номінації “джаз” посіла третє місце. Бронзу здобув і наш “джаз-квартет” дорослих. У номінації “джаз-соло діти 8 – 12 років” Софія Барсукова посіла третє місце”, – розповіла тренерка Анастасія Арканова.

Команді “Art  life” вдалося гідно представити Полтаву.

“Перед виступом всі дуже хвилювались. Змагання були організовані на досить високому рівні. Було важко, але ми це зробили. Для нас важливо добре виступити та порадувати нашого тренера. Цей Чемпіонат став успішним. Але нам ще є до чого прагнути. Працюємо далі”, – поділилася враженнями черлідерка клубу “Art  life” Аліна Пустовіт.

“Чемпіонат України для нас став супер успішним! На нашому рахунку дві медалі – 1 та 3 місця! Анастасіє Арканова, спасибі за чемпіонку”,  – написала у соцмережі мама Софії Барсукової Ольга.

Перейти до вмісту