Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Голова Полтавської облради з робочою поїздкою відвідав Ромодан

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький разом з головою Миргородської РДА Віктором Іваненком та головою райради Наталією Гиркою відвідали Ромодан та зустрілися з керівником громади Олександром Верещакою.

Зокрема, вони поспілкувалися про те, як активна участь в обласних програмах щодо спів фінансування може зменшити навантаження на бюджет громади.

“Окраса селища – новозбудована спортивна зала – вже зовсім скоро буде введена в експлуатацію. Щоб спорткомплекс не був «порожнім», відпрацювали алгоритм, як оперативно закупити спортінвентар за рахунок співфінансування. Обласних програм достатньо, щоб будувати футбольні майданчики, ремонтувати харчоблоки чи придбати шкільний автобус. Головне – бути ініціативним”, – зазначив на своїй сторінці у фейсбуці Олександр Біленький.

Він також зауважив, що «молодим громадам» дещо складніше швидко адаптуватися до реалії самостійного «життя», ніж «громадам з досвідом». Ромоданівська ТГ завжди «розраховувала» на власні фінансові ресурси та “допомогу народного депутата Олег Кулініч”. Наразі є можливість участі в обласних програмах для отримання співфінансування.

Перейти до вмісту