Ви тут:
децентралізація Полтавщина Суспільство 

Двадцять громад з Полтавщини вивчатимуть питання просторового планування та управління природними ресурсами

Двадцять громад з Полтавщини вивчатимуть питання просторового планування та управління природними ресурсами.

Про це повідомили у Полтавському регіональному офісі Програми U-LEAD.

Серед зазначених: Білоцерківська, Великобагачанська, Великорублівська, Гребінківська, Заводська, Зіньківська, Котелевська, Миргородська, Новосанжарська, Новоселівська, Нехворощанська, Оржицька, Пирятинська, Пришибська, Петрівсько-Роменська, Сергіївська, Скороходівська, Терешківська, Чорнухинська, Чутівська.

Зазначені територіальні громади відібрано для участі у навчальній програмі
U-LEAD «Кроки для спеціалістів» на тему «Просторове планування та управління природними ресурсами». Про це повідомляє Полтавський регіональний офіс Програми U-LEAD.

Упродовж травня-червня 2021 року відібрані громади візьмуть участь у навчальній програмі, що складатиметься з наступних семінарів:

1. Принципи просторового планування.
2. Просторове планування в Україні.
3. Просторове планування в територіальних громадах.
4. Виклики просторового планування.
5. Земля та інші природні ресурси в територіальних громадах.

Як зазначила керівниця Полтавського регіонального офісу Програми U-LEAD Ірина Балибіна, загалом для участі у навчальній програмі відібрано 225 українських громад країни.

За результатами навчання, 48 громад отримають додаткову експертну підтримку у підготовці завдання для розробки Комплексного плану просторового розвитку території територіальної громади або підтримку у проведенні аудиту земельних ресурсів.

Перейти до вмісту