Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

До кінця тижня на Полтавщині прогнозують періодичні дощі

У четвер, 6 травня, Україна опиниться в оточенні циклонів та атмосферних фронтів. Тому в багатьох областях пройдуть періодичні дощі і навіть погримлять грози. Зокрема, на Полтавщині синоптики обіцяють періодичні дощі до кінця тижня.

“Оскільки атмосферний фронт, який прийде у четвер, буде холодним, в його тилу повітря очікується свіжішим – на Заході, Півночі, в більшості центральних областей +12+17 градусів.У південній частині, на Сході та в Дніпропетровській області протягом дня повітря прогріється до +17+22 градуси. Вітер переважатиме західного напрямку, помірний, часом поривчастий”, – повідомила синоптик Наталка Діденко у фейсбуці.

6 травня на Полтавщині більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ, пише sinoptik.ua. За інформацією Укргідрометцентру, температура повітря вдень буде не вище +15+17 градусів, вночі – до 8-10 градусів тепла. Залишається поривчастий західний вітер – 7-12 м/с.

До кінця тижня на Полтавщині прогнозують періодичні дощі, зокрема у суботу, 8 травня, – дощі з грозами, температура повітря вдень знизиться до +12+14 градусів. Проте вже з неділі-понеділка, з 10-11 травня, і увесь наступний тиждень синоптик Наталка Діденко обіцяє до 20-27 градусів тепла.

Фото: freepik

Перейти до вмісту