Ви тут:
Спорт Суспільство 

Чорноморець вийшов до УПЛ

Одесити слідом за Вересом гарантували собі підвищення в еліту.

Як повідомляє Футбол 24, одесити поїхали в гості до ще одного борця за вихід в УПЛ – Металіста 1925.

Перемога гарантувала підопічним Антонова омріяну путівку. Команди поволі розпочали поєдинок, однак на 12 хвилині стався вибух. Западня в абсолютно банальній ситуації “привіз” пенальті, штовхнувши Брагару в спину. Путря потужним ударом в нижній кут не залишив шансів Сидоренку. В середині тайму Металіст 1925 мав чудовий шанс відігратися.

Паламарчука двічі розстрілювали з близької відстані, проте кіпер Чорноморця продемонстрував відмінну реакцію.

Тотальний нефарт господарів продовжився по перерві. За 10 хвилин каркас воріт двічі рятував Чорноморець, а Паламарчук здійснив ще кілька сейвів. Харків’яни випрошували і пенальті, проте арбітр залишався невблаганним, та ще й “нагородив” Валерія Кривенцова жовтою карткою. На 78 хвилині у тренера Металіста 1925 виникла ще одна проблема – Пономарю показали другу жовту за небезпечну гру проти голкіпера. Навіть у меншості “жовто-сині” ще раз струснули поперечину. Чорноморець з величезним фартом переміг та може святкувати вихід в еліту.

Попереду залишилося два тури, а коло претендентів на третю путівку виглядає наступним чином: Металіст 1925 (53 очки), Агробізнес (51), Миколаїв (49, є матч в запасі), Альянс (47) і Волинь (46, є матч в запасі).

Перейти до вмісту