Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Суспільство 

18 травня пресконференція спільноти “Анонімні Алкоголіки” присвячена 25 річчю заснування у Полтаві

У вівторок, 18 травня, об 11:00, в пресцентрі ОКІА «Новини Полтавщини» (м. Полтава, вул. Соборності, 45, оф. 517) відбудеться пресконференція спільноти «Анонімні Алкоголіки».

“Вони колись пили до безтями, руйнували своє життя, шкодили ближнім. Нині ж спиртного не вживають зовсім. А ще, безкоштовно ділячись досвідом власного одужання, допомагають залишатися тверезими тим, хто має проблему із алкоголем”.

“Як у Полтаві впродовж 25 років реалізують унікальну програму «12 кроків» та що передусім треба знати тим, хто бажає позбутися згубної пристрасті до алкоголю?”

Про це говоритимуть: психолог Олександр Тимошенко, завідуючий 1 стаціонарним відділенням Комунального підприємства ”Полтавський обласний центр терапії залежності”. Сергій Косиченко, та член спільноти АА Олексій К.

До уваги представників ЗМІ: у зв’язку з необхідністю дотримання протиепідемічних заходів кількість учасників прес-конференції обмежена. Вхід на подію можливий лише з дотриманням усіх необхідних санітарних норм та обов’язково у захисних масках. Сподіваємося на розуміння.

Перейти до вмісту