Ви тут:
Погода Суспільство Україна 

“Якраз напередодні Великодня”, – синоптик розповіла, коли прийде потепління

У вівторок, 27 квітня, в Україні очікується ще +7+12 градусів, а на Півдні та Сході – до +10+14 градусів. Справжнє тепло прийде  вже у другій половині тижня. 

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

“27-го квітня атмосфера попсує весняні нерви західним та північно-східним областям – ймовірність снігу. Вдень у вівторок вирветься до нас ще й циклон з півдня. Сильні дощі, добре, що хоч не сніг, можливі на Одещині, Миколаївщині, Херсонщині, місцями в центральних областях. На решті території України буде без істотних опадів”, – написала Наталка Діденко у фейсбуці.

Крім того, попередила про нічні заморозки. Зокрема, вночі 25-27 квітня в Україні, крім півдня, очікуються сильні заморозки. А ось потепліє уже з середи, 28 квітня. Зокрема, за інформацією Укргідрометцентру, 28 квітня на території України очікується до +15 градусів, 29 квітня – до 19 градусів, 30 квітня – до 21 градусу.

“За численними побажаннями українців у другій половині тижня нарешті потепліє. Якраз напередодні Великодня. Проте підтягнуться хоча й тепліші, проте дощі”, – додала Наталка Діденко.

Фото: pexels

Перейти до вмісту