Ви тут:

Як зменшити шкоду від поїдання пасок, – розповіла дієтолог

Високий вміст мучного і солодкого у раціоні може нашкодити здоров’ю. Таку ж дію на нас можуть призвести і паски, розповіла дієтолог Катерина Александрова.

Лікар пояснила, скільки святкової випічки все-таки можна дозволити собі в травневі вихідні, пише lenta.ua.

«Найбезпечніший спосіб вживання борошняних солодощів – так званий Five o’clock, тобто в період з 15 до 18 годин в невеликій кількості, як окремий прийом їжі. Це час, коли можна максимально пом’якшити “удар”. Офіційної “норми вживання паски” немає – все індивідуально. Але я рекомендую не їсти паску, а дегустувати – максимум сто грамів в день», – зазначила дієтолог.

фото ілюстративне

Перейти до вмісту